Váš košík je aktuálně prázdný!
E-SHOP
Co u nás na e-shopu najdete?
Strukturované vakuové sáčky a role
Sous-vide, představuje inovativní kuchařskou metodu, při které jsou potraviny připravovány ve vakuovém sáčku ponořeném ve vodní lázni s nastavenou teplotou. Tato teplota je vždy nižší než bod varu vody při delším čase vaření. Pro podporu této inovativní kuchařské techniky nabízíme specifické vakuové sáčky – strukturované vakuové sáčky a strukturované fólie .
Strukturované vakuové sáčky
Strukturované vakuové role
Varné vakuové sáčky hladké
Vakuové sáčky hladké varné jsou určeny pro balení v komorové vakuové baličce. Síla materiálu je standartně 90 mic nebo pro balení masa s kostí a ryb se používá síla 145 mic. Tyto sáčky jsou určeny pro vaření metodou sous-vide.
Varné vakuové sáčky hladké 90 mic
Varné vakuové sáčky hladké 145 mic pro balení masa s kostí
Sáčky na teplé potraviny
Sáčky jsou ideální pro balení různých teplých potravin – masa, ryb, pečiva atd. Vzhledem k plochému dnu sáčku může obal stát pevně ve svislé poloze. Tašky mají průhmat, díky kterému se produkty v nich zabalené snadno přenášejí. Speciální struktura obalu umožňuje uchovat jídlo teplé až do přivezení z místa prodeje.
Sáčky – jsou ideální pro balení ohřívaných potravin s sebou. Nahřívací sáček je vhodný pro použití v mikrovlnné troubě do 600 W. Výrobky lze péct také v troubě při teplotě ne vyšší než 100 ℃ po dobu ne delší než 10 minut a při 80 ℃ po dobu ne delší než 6 hodin. Zákazník musí mít sáček v mikrovlnné troubě (maximálně 600 W) otevřený a ne déle než 2 minuty. Může se ohřívat v mikrovlnné troubě nebo troubě ve stejném sáčku opakovaně. Po zahřátí se může nechat sáček vychladnout a přitom zůstanou potraviny teplé a chutné.
Vakuové sáčky hladké
Tyto sáčky jsou určeny pro balení ve vakuové baličce (komorové baličce). Jsou vhodné pro balení potravin: ryby, maso, sýry, masné výrobky, atd. Vakuové sáčky můžeme nabídnout v síle 65 mic, 80 mic a 90 mic. Pro balení masa s kostí je vhodná síla sáčku 145 mic.